Hlavní chody

Česká klasika:

 

600g Vykostěné vepřové koleno pečené na černém pivu s hořčici, čerstvým křenem, beraními rohy a kyselou okurkou, košík pečiva

225,-

600g Pečená masitá vepřová žebra s BBQ omáčkou, hořčicí, čerstvým křenem, beraními rohy a kyselou okurkou, košík pečiva

229,-

200g Grilovaná krůtí játra na majoránce s farmářskými hranolkami,

zeleninovým salátkem a hořčičným dresinkem

199,-

200g Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a lesními brusinkami

185,-

200g Jemně pikantní hovězí guláš s bramboráčky

185,-

200g Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině s jemnou bramborovou kaší

215,-

300g Konfitované kachní stehno s karlovarským knedlíkem a

dušeným červeným zelím

235,-

200g Mini řízečky z vepřové panenky v tradičním trojobale s jemnou

bramborovou kaší

199,-

 

Steaky:

 

300g Marinovaná vepřová kotleta „Augustýn“ s pikantními fazolemi a bramboráčky

239,-

200g Kuřecí Supreme s bylinkovou omáčkou a pórkovými mačkanými bramborami

209,-

200g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou z lesních hub, šťouchané brambory

s cibulkou a špekem

235,-

200g Filet z Candáta s máslovou omáčkou a grilovanou zeleninou provoněnou

bylinkami

275,-

200g Hovězí Burger s farmářskými hranolkami

199,-

( 100% hovězí maso, restovaná anglická slanina, sýr Chedar, sázené vejce, rajče,

červená cibule, kyselá okurka, římský salát, hořčičný dresink)