Hlavní chody

Tradiční česká kuchyně

 

500g Vykoštěné vepřové koleno pečené v hořčicovo-pivní marinádě,  beraními rohy, kyselými okurkami, podávané s hořčicí, křenem a rozpečeným chlebem

195,-

 

200 g Grilovaná krocaní játra na majoránce, podávaná s domácími steakovými hranolkami, zeleninovým salátkem a pikantní majonézou

169,-

 

600g Masitá vepřová žebra  v marinádě BBQ  s česnekovou smetánkou, strouhaným čerstvým křenem a hořčicí, rozpečený chléb

199,-

 

200g Hovězí svíčková na smetaně podávaná s domácím špekovým knedlíkem a brusinkami

165,-

 

 

200g Jemně pikantní kančí guláš s červeným vínem a jalovcem, podávaný s domácími bramboráčky  zdobené cibulkou

179,-

 

200g Hovězí líčka na červeném víně, podávaná s kořenovou zeleninou a jemnou bramborovou kaší

 175,-

 

 

150g Tradiční tatarský biftek z pravé býčí svíčkové, míchaný s variací koření, cibulky, vaječného žloudku a chlebové topinky

199,-

 

 

Hlavní chody

 

200g Filet z norského lososa pečený na grilu s variací černého a bílého sezamu, podávaný s restovanou zeleninou, pomerančovou omáčkou a konfitovaným citrónem

269,-

 

 

200g Steak z kuřecího prsíčka s pomerančovým pestem, podávaný s mačkanými bramborami a bazalkovou omáčkou

185,-

 

200g Filírované kuřecí prsíčko marinované ve směsi asijského koření podávané s křupavou restovanou zeleninou, zázvorem a čerstvým chilli

189,-

 

300g Marinovaná vepřová kotleta „Augustýn“ s pikantními fazolemi a domácími bramborovými plackami na  sádle

199,-

 

 

200g Mini řízečky z vepřové panenky v tradičním trojobalu podávané s pažitkovými bramborami a citrónem

179,-

 

200g Grilovaná vepřová panenka marinovaná v čerstvých bylinkách, podávaný se šťouchanými bramborami  a redukcí z červeného vína s restovanými žampióny

225,-

 

200g Big burger „Royal“ z hovězího masa podávaný se steakovými hranolkami

(100% hovězí maso, restovaná anglická slanina, sýr Chedar, karamelizovaná cibulka, pikantní majonéza, česneková smetánka, římský salát, rajče a čerstvé chilli)

199,-

 

 

250g Biftek z  býčí svíčkové na hříbkovém ragú, podávaný  s pečenými bramborami ve slupce plněnými česnekovým dipem

379,-