Hlavní chody

Česká klasika:

 

600g Vykostěné vepřové koleno pečené na černém pivu s hořčicí, čerstvým křenem,
beraními rohy a kyselou okurkou, košík pečiva

225,-

600g Pečená masitá vepřová žebra s BBQ omáčkou, hořčicí, čerstvým křenem,
beraními rohy a kyselou okurkou, košík pečiva

229,-

200g Grilovaná krůtí játra na majoránce s farmářskými hranolkami,

zeleninovým salátkem a hořčičným dresinkem

199,-

200g Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a lesními brusinkami

185,-

200g Jemně pikantní hovězí guláš s bramboráčky

185,-

200g Hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině s cibulovo-bramborovou kaší 

215,-

200g Mini řízečky z vepřové panenky v tradičním trojobale
s jemnou bramborovou kaší

199,-

 

Steaky:

 

200g Hovězí Flank steak s pepřovou omáčkou a grilovanou zeleninou

289,-

200g Kuřecí prsíčko Saltimboca se šalvějovou omáčkou a mačkanými bramborami 

209,-

200g Grilovaná vepřová panenka s omáčkou z lesních hub, šťouchané brambory s cibulkou a špekem

235,-

200g Fish & Chips z nilského okouna s tatarskou omáčkou 

209,-

200g Hovězí Burger s farmářskými hranolkami

( 100% hovězí maso, restovaná anglická slanina, sýr Chedar,
sázené vejce, rajče, červená cibule, kyselá okurka, římský salát, hořčičný dresink)

235,-